Online
Evaluarea Ghidurilor de bună practică pentru igienă şi aplicarea principiilor HACCP
Asociaţiile de profil din sectoarele cu activităţi în domeniul alimentar pot elabora şi difuza ghiduri naţionale de bună practică privind respectarea regulilor de igienă a produselor alimentare şi aplicarea principiilor HACCP.
Ghidurile naţionale sunt evaluate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru a se asigura că:
a) acestea au fost elaborate cu respectarea cerinţelor legislaţiei aplicabile în vigoare,
b) conţinutul acestora se poate utiliza pentru sectoarele din domeniul alimentar la care se referă acestea,
c) acestea sunt adecvate ca ghiduri pentru conformarea operatorilor cu activitate în domeniul alimentar cu cerinţele de igienă aplicabile în sectoarele şi pebntru produsele alimentare la care se referă.
Autoritatea transmite Comisiei Europene ghidurile naţionale, acestea fiind înregistrate de către Comisie.
Denumire
Descriere
Obligatoriu
Semnătură digitală
Tip document
Descarcă
Denumire
Tip document
Descarcă
Title
Value
Currency
În cazul în care operatorii economici sunt nemulţumiţi de rezultatul solicitării, pot formula contestaţie în termenele şi în condiţiile prevăzute de către Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare.
Share your opinion
Provide your opinion about the content of this page. You can leave a comment about what we can improve. You will not receive a response to your comment. Use the contact form to clarify any questions regarding the information and services available on this portal.
Help us improvei
Can't find what you're looking for? Use the support form or contact us.
