Online
Evaluarea Ghidurilor de bună practică pentru igienă şi aplicarea principiilor HACCP
Asociaţiile de profil din sectoarele cu activităţi în domeniul alimentar pot elabora şi difuza ghiduri naţionale de bună practică privind respectarea regulilor de igienă a produselor alimentare şi aplicarea principiilor HACCP.
Ghidurile naţionale sunt evaluate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru a se asigura că:
a) acestea au fost elaborate cu respectarea cerinţelor legislaţiei aplicabile în vigoare,
b) conţinutul acestora se poate utiliza pentru sectoarele din domeniul alimentar la care se referă acestea,
c) acestea sunt adecvate ca ghiduri pentru conformarea operatorilor cu activitate în domeniul alimentar cu cerinţele de igienă aplicabile în sectoarele şi pebntru produsele alimentare la care se referă.
Autoritatea transmite Comisiei Europene ghidurile naţionale, acestea fiind înregistrate de către Comisie.
Denumire
Descriere
Obligatoriu
Semnătură digitală
Tip document
Descarcă
Denumire
Tip document
Descarcă
Denumire
Valoare
Valută
În cazul în care operatorii economici sunt nemulţumiţi de rezultatul solicitării, pot formula contestaţie în termenele şi în condiţiile prevăzute de către Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare.
Spune-ți părerea
Oferă-ne opinia ta despre conținutul acestei pagini. Poți lăsa un comentariu despre ceea ce putem îmbunătăți. Nu vei primi un răspuns la comentariul tău. Folosește formularul de contact pentru a clarifica îndoielile despre informațiile și serviciile disponibile pe acest portal.
Ajută-ne să ne îmbunătățimi
Nu puteți gasi serviciul dorit sau aveți dificultăți în navigarea pe website? Completați un formular de suport sau contactați-ne.
